Team

Met ons hechte team van échte professionals met een rijke ervaring op spiritueel gebied, begeleiden we jou met onvoorwaardelijke liefde.

Pat Kuiper

Pat heeft na haar trainers- en coachopleidingen gewerkt in- en voor het bedrijfsleven.

Via eigen persoonlijke ontwikkeling werd de innerlijke wijsheid leidraad, om op een dieper niveau mensen te willen en mogen begeleiden.

Dit heeft Pat afgelopen jaren gedaan bij ‘De Zilverboom’ als Ceremonieleider. Hier heeft Pat vele mensen liefdevol mogen begeleiden.

Haar kracht is oprechte liefde voor de medemens, wat zij van de deelnemers terugkrijgt.  Andere kwaliteiten die Pat inzet tijdens ceremonies is liefdevolle afstemming, healing (Bengston Methode), klankhealing (OHM Punctuur). Ervaringsdeskundige op gebied van rouw- en verliesverwerking, en brede levenservaring die zij heeft kunnen transformeren in een positief zijn met wat is.

Demi Schippers

Demi heeft na haar opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gewerkt als ambulant behandelaar in de Psychiatrie. Door haar missie op het gebied van zingeving, meditatie en mindfulness werd dit een onderdeel van de behandeling. 

Door haar innerlijke reizen met o.a. het plantmedicijn Ayahuasca is haar holistische visie verder ontwikkeld. Jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid hebben allemaal invloed op de energiestroom in het lichaam. Onlangs heeft zij de opleiding tot Holistisch Therapeut en de Reiki Master cursus afgerond. 

Haar kracht is de liefdevolle, vertrouwelijke benadering tijdens de innerlijke reis. Dit krijgt zij terug van de deelnemers. 

X
X