Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze voorgaande ceremonies!

Rated 5 out of 5
6 december 2022

Pat is een prachtvrouw en een uitstekende begeleider. Ik kan iedereen aanraden om aya bij Pat te gaan doen. Angela, de tweede vrouwelijke begeleider tijdens de ceremonie, was ook uitstekend. Het ging allemaal vanzelf.

Ik koos bewust voor een ceremonie in een veilig spiritueel centrum en onder vrouwelijke begeleiding. Verder koos ik voor een ceremonie, waarvan ik wist dat de plant zuiver was. Dit was mijn tweede ceremonie. De eerste vond plaats in 2016.

Meer over mijn ervaring lees je hier: https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/hoe-ayahuasca-mij-bevrijdde-nooit-eerder-ervaarde-ik-zoveel-vredigheid-en-licht, of hier: https://devrijdagavond.com/2022/10/06/nieuws/vrijdenkers/een-een-op-eentje-met-gd/. Laat je inspireren.

Avatar for D-P
D-P
Rated 5 out of 5
27 november 2022

17 juli 2021 heb ik een ayahuasca-ceremonie ondergaan bij Pat. Toen ik haar foto zag, voelde het voor mij direct vertrouwd, zodat ik mij over durfde te geven om deze ceremonie te ondergaan. Deze ervaring heeft mij in het ware leven weer richting gegeven, waardoor ik mij weer geconnect voel met de wereld, vooral met de natuur om mij heen. Ik heb tijdens de ceremonie visioenen gezien, die zich nu in mijn echte leven voordoen. Daarbij heeft het voor mij trauma’s kunnen helen, die ik lange tijd had weggestopt. Ik ben er wel met een volledig open houding ingegaan, zo van: “kom maar op”, en ik weet zeker dat die open houding en de intensies die ik daarbij had, mij zeker hebben geholpen om in mijn leven weer verder te kunnen en op te bouwen tot waar ik nu ben. Ben je stuurloos, heb je veel vormen van hulpverlening geprobeerd, probeer dan ook open te staan voor een ayahuasca-ceremonie. Van mezelf ben ik ook vrij nuchter, geen spirituele achtergrond, maar ik besef nu echt dat er meer is qua connectie met moeder aarde en dat is een ervaring die ik iedereen gun. Mij heeft het weer richting geven in mijn leven, ik denk er dagelijks aan en ik voel mij echt positiever in het leven staan. Wat voor mij ech bizar is dat ik mij tijdens de ceremonie zaadjes zag planten in de tuin bij 2 goede vrienden, dat ik die zaadjes water gaf en dat er wortels groeiden en dat ik nu zo ver ben dat ik in mijn echte leven ook bij hun ga wonen, 140km verder op. Nieuw leven komt op mij af, terwijl ik veel moeite heb met veranderingen, maar door de ceremonie heb ik ervaren om het leven te creëren vanuit het hart, ook al zit mijn hoofd mij soms wat in de weg. Het gaat mij er nu echt om mijn verdere leven te creëren vanuit het hart, daarmee kan ik weer vooruit.

Avatar for Richard,
Richard,
Rated 5 out of 5
27 november 2022

Inmiddels twee keer heb ik een ceremonie bijgewoond bij Kybayah. Fantastisch goed bevallen. Het voelde voor mij als thuis door de warme en liefdevolle begeleiding. Ik heb vele positieve veranderingen en inzichten mogen ervaren naar aanleiding van de ceremonies waarvoor ik erg dankbaar ben!

Het fijne van de begeleiding vind ik dat er ook een bepaalde mate van nuchterheid in zit. Voor mij een plek waar ik graag terug blijf komen en dat zal binnenkort gelukkig ook weer gebeuren.

Avatar for Nils
Nils
Rated 5 out of 5
27 september 2022

Pat heeft voor mij een hele mooie eerste een op een reis verzorgt. Vanaf het begin voelde ik mij vertrouwd en verbonden met Pat. Mijn reis heb ik als heel mooi, rustig en liefdevol ervaren. Na afloop zorgde Pat voor meer dan genoeg lekker en gezond eten. Ik gun iedereen die er klaar voor is een mooie en warme reis toe. Nu bijna 24 uur na mijn eerste reis voel ik nog steeds heel veel liefde en kalmte en ik hoop dat dit zich voort mag zetten.

Liefs

Avatar for Jane
Jane
Rated 5 out of 5
27 september 2022

Eerste ervaring.

Het heeft veel meer met me gedaan dan verwacht en het sluimert nog altijd door (>maand later). Pat een fijne begeleidster. Ze is er op de juiste momenten, maar je hebt ook genoeg ruimte voor jezelf. Een tweede reis zie ik zeker zitten.

Avatar for Katja
Katja
X
X