Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze voorgaande ceremonies!

27 september 2022

Pat heeft voor mij een hele mooie eerste een op een reis verzorgt. Vanaf het begin voelde ik mij vertrouwd en verbonden met Pat. Mijn reis heb ik als heel mooi, rustig en liefdevol ervaren. Na afloop zorgde Pat voor meer dan genoeg lekker en gezond eten. Ik gun iedereen die er klaar voor is een mooie en warme reis toe. Nu bijna 24 uur na mijn eerste reis voel ik nog steeds heel veel liefde en kalmte en ik hoop dat dit zich voort mag zetten.

Liefs

Avatar for Jane
Jane
27 september 2022

Eerste ervaring.

Het heeft veel meer met me gedaan dan verwacht en het sluimert nog altijd door (>maand later). Pat een fijne begeleidster. Ze is er op de juiste momenten, maar je hebt ook genoeg ruimte voor jezelf. Een tweede reis zie ik zeker zitten.

Avatar for Katja
Katja
17 juli 2022

De ceremonie bij Pat was rustig, veilig, warm, heel goed verzorgd en begeleid, door deze keer alleen Pat. Dat kon want we waren met een heel klein clubje. Als de groep groter is dan zijn er meer begeleiders.

Voor mij was het heel intens en heeft het weer veel inzichten opgeleverd en oud zeer opgeruimd. Het is fijn dat je Pat heel laagdrempelig voor en na de ceremonie kan bereiken met vragen of om je verhaal te vertellen. Ik heb inmiddels 8 ceremonies in 6 jaar tijd achter de rug. Ik hoop een volgende sessie weer bij Kybayah te gaan doen. En er worden geen “sterke” verhalen verteld of overdreven spiritieel gedaan.

Dat vind ik heel fijn.

Avatar for Annet
Annet
17 juli 2022

Wat een fijne setting en wat een fijne begeleiders! Ik heb mij zo welkom gevoeld binnen de groep ceremonie van 4 juni 2022 en het was ontzettend prettig om de dag erna nog een nabespreking te hebben.

Er ontstond vanaf het moment dat iedereen binnen kwam al een harmonie en balans in energie. Die balans is ook zeer van toepassing geweest in de ceremonie zelf. Persoonlijk heb ik een ontzettend intens fijne reis gehad en mocht ik genieten van het nu en alles was goed waar ik mee bezig ben en hoe het leven is. Ik heb jaren lang geen levensenergie meer gevoeld vanuit mijzelf en dat is nu weer helemaal terug. Ik was oprecht vergeten hoe dat voelde. De chronische depressie (dysthymie) is niet meer aanwezig en voel mij ook in het hier en nu, kalm, aanwezig, bruisend, geen vermoeid gevoel ect.ect. Nu ik dit typ en weer even stil sta bij de ceremonie, voel ik mijn hart ook weer stromen. Mijn leven is ook een andere cours aan het nemen en ik kijk uit naar mijn leven, mijn bestemming.

Ontzettend dankbaar om Ayahuasca op deze manier te mogen ervaren en wat voor mij zeker voor herhaling vatbaar is. So I will be back!

Avatar for Susanne van der Meule
Susanne van der Meule
17 juli 2022

De ceremonie heeft mij in een gelukzalig gevoel gegeven. De fysieke ontmoeting met Pat was gelijk goed. Voelde mij helemaal op mijn gemak. Alles, de andere reizigers, de ruimte, de sfeer was heel erg fijn. Moeder Ayahuasca heeft mij terug naar de basis gebracht, mijn lieve gezin is het allerbelangrijkst in mijn leven. Zo mooi. Hoop dit gevoel nog lang vast te mogen houden.

De begeleiding was heel erg fijn. Pat was er in al haar kracht, voor ons, allemaal. Heb mij geen moment onprettig gevoeld.

De muziek was overweldigend mooi. De muziek was alles en precies goed, goed om daar te komen waar je moest komen. Nog helemaal aan het nazweven, terugdenkend aan deze fijne dagceremonie. Kan ik niets anders zeggen, enorm bedankt allerliefste Pat en lieve aanwezige vrouwen, tot snel.

Avatar for Claudia Suijkerbuijk
Claudia Suijkerbuijk
X
X