Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze voorgaande ceremonies!

Rated 5,0 out of 5
4 februari 2022

Een zeer mooie en intense reis gemaakt, gedragen op water in een caleidoscoop van kleuren. Van intens lachen naar de diepere angsten en weer terug, op reis op het pad wat de moeder voor mij had vastgesteld.

Dit altijd in de wetenschap dat er twee engelen (Pat en Demi) over ons waakten tijdens onze reis. Zoveel liefde ervaren van hun kant in de fases waar ik doorheen gegaan ben en continue veilig en vertrouwd gevoeld. Intens veel bewogen, gelachen en ook opnieuw mogen leren houden van mijzelf door mijzelf te knuffelen.

Tijdens deze sessies ook mijn lief mogen ontmoeten in de andere dimensies over tijd en ruimte.

Ervaren dat tijd niet een vaststaand concept is maar vloeiend en niet samenhangend. De leringen uit deze ervaring ben ik nog steeds aan het analyseren, integreren en assimileren in mijn nieuwe leven. Wel ervaar ik veel liefde voor de mensen en de natuur om mij heen, kijk ik anders naar mijn omgeving en leer ik nog steeds nieuwe smaken, gevoelens en sensaties van “oude bekenden”.

Wat een fijne ervaring was dit en het heeft mij veel meer gebracht dan ik had durven hopen.

Voor mij is het tijdens deze reis ook heel duidelijk geworden met wie ik diep verbonden ben, in welk element ik thuis hoor en waarom.

Er is veel achtergelaten maar nog meer verworven aan kennis en inzichten. dit dankzij de liefdevolle begeleiding van Pat en Demi, onze engelen.

Dit was een hele fijne en verdiepende ervaring die mijn leven verrijkt heeft en vraagt om verdere verdieping.

Hierbij dank ik ook mijn mede reisgenoten voor hun verbondenheid en de warmte welke zij hebben gegeven.

Warme groet, Tommy

Avatar for Tommy
Tommy
Rated 5,0 out of 5
4 februari 2022

Zo’n intense, bijzonder reis gemaakt door het licht en kleuren maar ook het duister doorkruisd. Mocht gelijk in het begin al de trotse drager zijn van mijn naam, welke uil betekend. Ik mocht nog meer van mijzelf gaan houden en heb mijzelf letterlijk omarmd. En wat heb ik intens gelachen, geglimlacht en gedanst, er was geen houden meer aan. Samen met mijn lief deze reis gemaakt en zelfs nog even contact gehad met elkaar, verbonden in een andere dimensie. Heel veel gegaapt en dus losgelaten en momenten gehad waarin ik mij vloeibaar voelde. En nu al bijna een week nog steeds aan het processen, integreren van al het moois en bijzonders wat er voorbij ingenomen tijds mijn reis. Zonder de twee prachtige engelen Pat en Demi had deze reis niet plaats gevonden. Wat een vertrouwen en overgave en wat een liefde, wat een warm bad. Tot heel gauw lieve mensen….ook diegene die bij mij waren tijdens de reis, ik voel me ergens nog steeds verbonden met jullie allen. Harte groet, Nascha

Avatar for Nascha
Nascha
X
X