Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze voorgaande ceremonies!

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2022

Het afgelopen jaar twee ceremonies bijgewoond.

Beide reizen waren totaal anders, maar hebben mij beiden veel opgeleverd.

Het is voor mij zeker life changing geweest.

De volgende reis staat al weer gepland.

Dank aan Pat, Demi en haar team voor een geweldige, liefdevolle ervaring.

Tot snel

Ronald

Avatar for Ronald
Ronald
Rated 5,0 out of 5
16 maart 2022

Het bijzondere team wat deze innerlijke reis begeleid is in een woord Fantastisch!

Pat, Demi en de andere helpers faciliteren en begeleiden op een schitterend bijzondere manier mensen die het aandurven hun kwetsbaarheden op te zoeken, aan te kijken en er de liefde aan te geven die nodig is om te kunnen verwerken en integreren. Zowel voor, tijdens als na de ceremonie staan zij volledig voor je klaar.

Dit doen zij op een schitterende plek waar je heerlijk kunt blijven slapen (als je voor de weekend of avond ceremonie kiest).

Ik heb er 3 keer mogen genieten van de reis en het heerlijke eten (die soep!!) na afloop. Zonder enige twijfel ga ik voor een vierde keer naar Kybayah om een innerlijke reis te maken mocht ik hier toe geroepen worden door Madre Ayahuasca!

Avatar for Rens
Rens
Rated 5,0 out of 5
11 maart 2022

Vanaf het begin gelijk een veilig gevoel gehad bij Pat. De eerste sessie samen met mijn partner deden we een individuele dagceremonie. Toen zijn er al wat dingen losgekomen emotioneel en spiritueel. Daarna voelde ik me al behoorlijk opgeknapt van mijn depressie. Het was intens maar ook een mooie ervaring vooral door de muziek die Pat draaide werd ik gedragen door de reis.

De tweede keer gekozen voor een avond groepsceremonie samen met mijn partner, 10 andere reizigers. Wederom weer de geweldige liefdevolle en begripvolle begeleiding van Pat en haar team van nog 2 vrouwelijke begeleiders. Ze zijn er voor je als je wat extra steun of begeleiding nodig hebt.

Daarna die avond met moeite wat gegeten en blijven slapen.

De volgende ochtend ontbijt en daarna een groepsgesprek hoe iedereen het ervaren had. Ik vond dat ten opzichte van de individuele ceremonie erg waardevol om de ervaringen van de andere reizigers te horen. Zelf voelde ik me aardig door elkaar geschut en had het gevoel dat ik nog niet helemaal geland was.

In de periode daarna werkt het nog door en krijg ik net als na de eerste keer nog steeds waardevolle inzichten welke blijvend zijn en geen last meer van een jarenlange hardnekkige depressie. De volgende reis staat voor over een paar maanden alweer geboekt. Als je aya wilt doen ben je hier in goede ervaren handen.

Avatar for Marcha
Marcha
Rated 5,0 out of 5
10 februari 2022

De afgelopen anderhalf jaar heb ik meerdere ceremonies bij Kybayah bijgewoond. Demi en Pat en haar team zorgen voor een hele fijne, liefdevolle en veilige sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Ik kan me geen betere plek als deze wensen om zo’n ‘reis’ te maken. Tijdens mijn reizen kwam ik de meest bijzondere dingen tegen en ervaarde ik (intense) emoties en herinneringen waarvan ik soms niet eens (meer) wist dat ze er waren. Uiteindelijk heeft het me zoveel waardevolle inzichten en levenslessen gegeven waardoor ik lichter, bewuster en meer in verbinding in het leven sta. Mocht je ooit een Ayahuasca reis overwegen, dan ben je hier in hele goede handen. ❤️

Avatar for Karine
Karine
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2022

Het was een prachtige ceremonie waar ik mijn hele jeugd heb herbeleefd. Van de mooie tot de emotionele momenten en herinneringen die ik heb mogen meemaken.

Heeft mij allemaal gebracht tot wie ik nu ben en waar ik nu sta. Ook hele mooie inzichten gekregen.

Pat en Demi zijn echt twee prachtige mensen, hart op de goede plek, onwijs zorgzaam, begeleiden en waken over je.

Echt een aanrader om bij hun de reis te maken.

Je bent in goede handen!!

Nogmaals onwijs bedankt en tot gauw. ❤️

Avatar for Marko Spasić
Marko Spasić
X
X